Термос вакуумний Well Done 350 мл червоний

Термос вакуумний Well Done 350 мл червоний від компанії Интернет-магазин "Sverlo" - фото 1
231 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
7153Rкрасн
Об `єм
0.35 л.
Матеріал колби
нержавіюча сталь
Матеріал корпуса
нержавіюча сталь
Ручка
так
Чохол
ні
Використання в мікрохвильовці
ні
Підходить для миття в посудомийній машині
ні
Колір
червоний
Стан
новий
Производитель
Well Done
Ширина
65 мм
Высота
205 мм
Глубина
65 мм
Вес
265 г
Гарантийный срок
12 мес
Страна производства
Китай
Тип термоса
Питьевой
Время сохранения тепла
6 час

Опис

Термос вакуумний Well Done 350 мл червоний

Характеристики:

  • Тип: Термос
  • Об'єм: 350 мл
  • Матеріал корпусу: Нержавіюча сталь
  • Матеріал колби: Нержавіюча сталь SS304
  • Гарантія: 12 місяців
  • Тримає температуру при +9: 6 годин
  • Тримає температуру при +24: 12 годин
  • Тримає температуру при -15: 6 годин

Рекомендації щодо догляду:
1. Перед першим використанням харчовий термос промити водою з м'яким миючим засобом.
2. У харчовому термосі можна зберігати страви та напої (другі, заморожені продукти, у т.ч. морозиво, фрукти, лід).
3. Оберігайте харчовий термос від механічних пошкоджень: падіння, забиті місця.
4. Для максимально тривалого збереження тепла, рекомендуємо прогріти внутрішню колбу гарячою водою протягом 1-2 хвилин.
5. Для миття харчового термоса використовуйте м'яку губку та миючий засіб без вмісту хлору.
6. Після використання зберігайте прилад у сухому прохолодному місці.
7. Не використовувати харчовий термос для зберігання газованих напоїв та сухого льоду, які можуть виштовхнути помпу.
8. Не використовувати харчовий термос для зберігання дитячого харчування та молочної продукції.
9. Забороняється нагрівати харчовий термос у мікрохвильовій печі, духовій шафі, на плиті і мити в посудомийці.
10. Заборонено поміщати в харчовий термос їжу та напої, що мають температуру вище 100°С.
11. Будьте уважні при наповненні харчового термоса гарячою їжею та напоями, зовні він може стати теплим.